Продава

В "Билялов Етейт" ЕООД познаваме отлично процесът на продажба на недвижим имот. Ние знаем, че държите да продадете имота си безпроблемно и на най-висока цена. Затова винаги се стремим да предоставим качествена и професионална услуга.

Как протича продажбата на недвижим имот с "Билялов Естейт" ЕООД?

1. Безплатна консултация по телефона или e-mail.
2. Среща с наш консултант и оглед на предлаганият от вас имот.
3. Ние ще ви помогнем да оцените имота си правилно и ще ви запознаем с всички детайли около продажбата му. 
4. Ще направим снимки на вашият имот, които ще го представят в най-добрата му светлина.
5. Ще предложим вашият имот на наши клиенти, които имот подобно търсене и ще го рекламираме във всички портали за недвижими имоти.
6. Ще организираме и провеждаме огледи с потенциални купувачи.
7. При заявен интерес от даден купувач, ще съдействаме за преговори относно цената и ще приемаме оферти. 
8. Когато решите, че сте готов да приемете дадена оферта, ние ще организираме среща, на която да се сключи договор за стоп капаро. Тази стъпка ще гарантира заявеният интерес от страна на купувача и ще преминем към изготвяне на предварителен договор за покупко продажба. Ще ви запознаем с всички необходими документи за подписване на предварителен договор. 
9. Наш юрист ще изготви предварителният договор за покупко продажба и ще ви запознае с него. Той ще отговори на всички ваши въпроси и ще направи промени, ако е необходимо. 
10. Подписване на предварителен договор. След подписването на предварителният договор, ще ви съдействаме за изкраване на всички необходими документи за изповядване на сделката на продажба на вашият имот.
11. Изповядване на сделката в предварително уговорен час.